Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Napokon belül érkezhetnek az új MacBook Pro modellek

Minden jel arra utal, hogy a 2021-es WWDC alkalmával hullhat le a régóta várt, saját Apple-chipekkel felszerelt MacBook Pro laptopokról a lepel.

MacRumors
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

John Prosser szivárogtató nemrég Twitter-bejegyzésében megerősítette a korábbi pletykákat, melyek szerint a valószínűleg idén nyáron esedékes Apple Fejlesztői Világkonferencia során jelenthetik be a 14 és 16 hüvelykes, M2-es processzorral ellátott MacBookok érkezését.

A MacRumors értesülései szerint komoly ráncfelvarráson eshet át a teljes modellsorozat, így 2016 után végre átszabhatják a mára már elavult dizájnt, és hasznos csatlakozókkal is bővíthetik a notebookokat. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az Apple állítólag újfent bevezeti a MagSafe portot, miközben az összes Pro-készülék oldalsó panelére visszakerül a HDMI csatlakozó és az SD kártyaolvasó, valamint három Thunderbolt/USB-C portra is számíthatunk, mint ahogyan színárnyalatok szempontjából is komoly változás lehet.

A cupertinói techóriás állítólag hallgatott a rajongókra, és eltüntethette az ellentmondásos Touch Bart, így visszatérhet a hagyományos, sokak által kedvelt funkcióbillentyűs megoldás.

Korábban több forrás, köztük a Bloomberg is belengette, hogy a Macbook Pro laptopok 10 magos Apple-chippel lesznek felturbózva, miközben 16 és 32 magos grafikus vezérlő biztosíthatja a megfelelő megjelenítést, továbbá 64 GB RAM-ig terjedhet a kiválasztható modellváltozatok skálája.

Habár korábban csak ritkán mutattak be a WWDC konferencia során hardvereket, nem elképzelhetetlen, hogy ezúttal kivételt tehetnek, mivel az Apple-nél jól tudják, hogy bankot robbanthatnak a piacon, ezt a lehetőséget pedig a céget ismerve egészen biztosan nem hagyják ki.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.