Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,096 $

Berki Mazs inaktívvá vált, és elmondta, mi volt ennek a fő oka

Mazsitól nem megszokott módon az elmúlt napokban nem volt túl aktív a közösség médiában, de erre is megvolt az oka.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi az egyik legaktívabb híresség Magyarországon a közösségi médiában, rengeteg tartalmat oszt meg magáról az Instagramon. Jól mutatja mindezt, hogy már lassan 1900 bejegyzés kerül a neve mellé.

Ez részben annak is köszönhető, hogy több támogatója is van, akikkel együttműködik, így újabb és újabb tartalmak kerülnek fel. Emellett betekintést enged az életébe, a kulisszák mögé, vagy épp segíteni próbál. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Igyekszik olyan tartalmakat gyártani, amik sok esetben segítséget nyújtanak, legyen szó egy szimpla ruhaválasztásról, vagy egy szépségipari termékről, esetleges nyaralásról. Valamikor pedig szimplán lelki okai vannak egy posztjának.

Kylie Jenner bikinis képe „no komment” kategória, nem semmi az a test

Az elmúlt napokban azonban nem láthattuk őt az Instagramon, ami nem túl megszokott. Mondhatni inaktívvá vált, de megvolt rá az oka, és erről beszélt most röviden. „Kicsit eltűntem, és töltődtem…” – írta az Instagram oldalán a sztorik között.

„Nekem is szükségem volt rá, ahogy szerintem mindenkinek néha szüksége van egy kis elvonulásra.” – tette hozzá a várandós sztár. „Péntek estétől média-detoxot tartottam, és imádtam.” – tette hozzá Krisztián felesége.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

A Real Madrid sztárja hónapokra dőlt ki, de Vinicius Junior is megsérült

Egyelőre ez nem a Real Madrid szezonja, legutóbb az egyik legfontosabb játékosuk is súlyos sérülést szenvedett, de V. Junior sem lesz bevethető.