18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,65 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,69 Ft
Bitcoin
63,462 $

Ámokfutást rendezett három szexuális vágyaktól túlfűtött ló a város közepén

Három begerjedt jószág násztáncával rengeteg anyagi kárt keletkezett az egyik moldvai város parkolójában, a lovak még egy kirakatot is betörtek.

Unsplash
Egészség/Életmód

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Főtér hírportál riportjából kiderült, hogy a moldvai Vászlóban nem először fordult elő, hogy elszabadult lovak törtek-zúztak, ezúttal azonban sokkal több anyagi kár keletkezett, mint az első incidens során.

A lovak végigvágtáztak a fél városon, két autóban is kárt ettek, ezután a vállalkozói központ kirakatát is betörték. Soron kívül Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

Mivel a lovak párzási időszaka van jelenleg, a két kanca és a mén harapásokkal és rúgásokkal próbálta eldönteni, milyen sorrendben történjen meg a kéjelgés és a nemi aktus.

A románc végül a lakosok szeme láttára ment végbe a tér közepén, végül a szemtanúk riasztották a helyi rendőrséget, a kiérkező járőröknek azonban nem volt könnyű dolguk a lovak megfékezésében.

Az eset után végül sikerült megtalálni a két kanca tulajdonosát, aki szerint egy nappal korábban ellopták tőle a jószágokat, azonban így sem tudta megúszni az 500 lejes pénzbüntetést.

A mén gazdája szintúgy 500 lejes pénzbírságot kapott, ezen kívül a két kanca tulajdonosa kártérítést követel tőle.

Kínos vereséget szenvedett a Manchester United, még mindig nem rúgták ki Ten Hagot

Nagyon úgy tűnik, nincs olyan eredmény, ami után ne rúgnák ki Ten Hagot, legutóbb a Crystal Palace ellen szenvedtek kínos vereséget.

Ten Hag az újabb kínos vereség után: Én vagyok a megfelelő edző az United számára

A Manchester United vezetőedzője, Erik ten Hag a Crystal Palace elleni 4-0-ás vereség ellenére sem gondolja, hogy távoznia kellene.