Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,14 Ft
Euró
395,50 Ft
Font
468,28 Ft
Bitcoin
61,798 $

Dér Heni megmutatta, mekkora jelenleg a pocakja a szülést követően

Többen is észrevették, hogy Heni pocakja a szülést követően nagyon gyorsan lement, ami azt is jelentheti, hogy szép lassan a régi formáját mutathatja.

...svg content...Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dér Heni az elmúlt években nagyon komoly edzésekbe kezdett, mindamellett figyelt arra is, hogy mit eszik, hiszen mindenki tudja, hogy a formát 70%-ban a megfelelő étrend adja, és az edzés körülbelül csak 30%-ot tesz ki.

Néhány esetben ez a szám 80-20%-ra tehető, de abban mindenki egyetért, hogy a helyes táplálkozás az, ami túlnyomórészt meghatározza a formánkat. A híres énekesnő bámulatos izmokat pakolt fel magára, és akár versenyeken is elindulhatott volna. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Heni egyszerűen ráérzett az edzés ízére, ami egyúttal kikapcsolta, és láthatóan élvezte a sport ezen módját. A terhesség ideje alatt nyilván ez sokat változott, mivel már nem tudott olyan intenzitással dolgozni, mint azelőtt, illetve a baba abszolút a lista legelejére került.

Dér Heni már előre szólt, mielőtt megint nekiesnek a hozzászólók

Nemrég világra hozta a kis Bendegúzt, akiről már több közös képet is mutatott. Legutóbb például egy olyan felvétel látott napvilágot, ahogy a pici fogja az édesanyja kezét. Valószínűleg lesz még pár hasonló, aminek a rajongók nagyon örülnek.

A sztár „mamimódban” is megmutatta magát, és azt kell mondjuk, hogy nagyon hamar lement a pocakja, de ezt nemcsak mi szúrtuk ki, hanem a követők is. „De milyen szépen lement már a pocakod. Brutál jól regenerálódsz.” – írta az egyik hozzászóló.

Hiperszonikus rakétát lőhetett ki Észak-Korea

Egyre több információ jelenik meg az észak-koreai rakétakilövésről, amit szerdán hajtott végre Észak-Korea.