Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
366,87 Ft
Euró
394,60 Ft
Font
464,31 Ft
Bitcoin
63,241 $

Az eddigi legcukibb kép Rácz Jenőről ébredés közben

Gyuricza Dóri résen volt, és egy nagyon kis cuki képet készített a vőlegényéről, ahogy a közös macskájukat átölelve ébredezik.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jenő és Dóri nagy harmóniában élnek, nagyon szeretik egymást, ami példaértékű lehet a felgyorsult világunkban. Noha mindketten elfoglaltak, mindig fordítanak arra időt, hogy közös programokat szervezzenek.

Ők valóban figyelnek a másikra, és joggal mondhatjuk azt, hogy egymásnak lettek teremtve. Nem sokkal a Konyhafőnök korábbi évada után már tudták, hogy a sors nem véletlenül hozta őket össze, és ez be is bizonyosodott. Soron kívül Kábító gumicukor miatt került kórházba 31 külföldi Budapesten, többek állapota súlyos

Dóriék gőzerővel készülnek eddigi életük legfontosabb napjára, a közös esküvőjükre, ami nagy esemény lesz a sztárok világában. Miután a vírushelyzet is sokkal jobb, mint egy évvel ezelőtt ilyenkor, vagy pár hónapja, gyakorlatilag minden adott Jenőék számára egy igazán emlékezetes lagzihoz.

Fantasztikusan néz ki Rácz Jenő menyasszonya ebben a szettben

Pillanatnyilag nem tudni, hogy mikor lesz a nagy nap, sokan érdeklődnek emiatt, illetve arra is kíváncsiak, hogy hol lesz a helyszín. Idővel valószínűleg ezekre a kérdésekre is választ fog adni Dóri, aki gyakran csinál kérdezz-felelek eseményeket az Instagram oldalán.

Most egy nagyon cuki szelfivel hívták fel magukra a figyelmet, ami rengeteg likeot kapott. Jenő épp az ébredezés fázisában tarthatott, ahogy a kis macskájukat átölelte. Továbbra is nagyon nagy a boldogság Dóriéknál.

Lázár János szerint csődöt fog jelenteni a Karácsony Gergely vezette Budapest

Lázár János úgy látja, Karácsony Gergely vezetésével Budapest csődbe fog menni, ami egy igen súlyos helyzetet teremthet.