18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,259 $

Tragédia történt Nagyszénás és Orosháza között, egy gyermek életét vesztette

Két személygépkocsi ütközött össze Nagyszénás külterületén, a balesetben az egyik autóban utazó gyermek életét vesztette.

...svg content...Fotó: David Tomaseti/Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu tájékoztatása szerint Nagyszénás külterületén, a Nagyszénás és Orosháza közötti útszakaszon 2021. május 22-én 11 óra 45 perc körül egy személygépkocsi valami miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és ott összeütközött egy másik autóval.

Az egyik autóban egy 9 éves gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Egy másik gyermek súlyosan, a két járművezető pedig könnyebben megsérült. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Fotó Összeroncsolódott személyautó a Nagyszénás és Orosháza közötti úton 2021 május 22 én A jármű összeütközött egy másik autóval a balesetben egy kilencéves gyerek meghalt Egy másik gyerek súlyosan a két járművezető könnyebben megsérült MTIDonka Ferenc

A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Nagyszénás és az Orosháza felől közlekedők is Gádoros felé tudják elkerülni a baleset helyszínét.