Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

A Konyhafőnök: „Mitől lett ennyire rohadt csúnya?”

A kérdés jogos, mert az étel valóban messze volt attól, hogy szépségdíjat nyerjen, és azt sem mondhatnánk, hogy a legfinomabb lenne.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Konyhafőnökben soha nem tudni előre, hogy mivel készülnek a chefek, akik mindig tartogatnak valami érdekes kihívást a versenyzőknek. Sokszor a legegyszerűbbnek tűnő feladatok adják fel leginkább a leckét.

Ez kissé furcsán hangozhat, de az évadok alatt már számtalan példát láthattunk erre, és ez az aktuális szezonban sincs másképp. Amikor pedig cukrászkodni kell, még inkább nehézzé teszi a kihívásokat, mint legutóbb. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Fördős Zé imád értékelni és kóstolni, de van az a pillanat, amikor ő is csak értetlenül áll a helyzet előtt. Rácz Jenő a penészhez tudta hasonlítani az édességet, ami több sebből is vérzett, de legalább elkészült.

Tolvai Reni úgy táncol a tükörben, hogy az üveg is bepárásodik

„Gyakorlatilag olyan, mintha két hónapja érlelnétek.” – jegyezte meg Zé, aki nem volt túlságosan elragadtatva a látványtól, de más sem. Ráadásul kék színt találtak ki az édességnek, amiből penész-zöld lesz.

Zé nem hagyta annyiban a dolgot, és csak fokozta a hangulatot, ahogy rángatta azt a furcsa édességet, amin persze mindenki jót nevetett. Az adás talán legviccesebb pillanata volt ez, amelyből lesz még pár.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.