Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Exatlon: kiderült, András miért csókolta meg Vivi kezét

Több érdekes dologra is fény derült Virág András interjújának ideje alatt, így többek között arra is, hogy miért csókolta meg csapattársa, Vivi kezét.

...svg content...Fotó: Instagram/Virág András
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

András nagyon közel járt ahhoz, hogy ott legyen a legjobbak között, szó szerint egy hajszál választotta el attól, hogy biztosítsa a helyét a legjobb nyolc között. A második hely után talán ez a legfájóbb, mert akár még nyerhetett is volna.

A TV2-nek adott videós interjújában tett említést arról, hogy miért adott csókot Vivinek a kezére a párbajon, amit végül elvesztett Danival szemben. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

„Aznap úgy éreztem, hogy ő volt az, aki a legjobban szurkolt ahhoz, hogy én visszamenjek egyáltalán a játékba a párbajom ideje alatt.” – kezdte a válaszát a már kiesett bajnok, aki igent mondana egy visszatérésre, vagy egy All Starsra.

„Ő aznap úgy gondoltam, hogy megérdemli ezt. Ez egy szép gesztus ő felé, így elköszönni.” – fejezte be a válaszát András. Humorosan megjegyezte, nem fél az édesanyjától, attól hogy mit fog kapni otthon, amiről a párbaj végén beszélt.

Tolvai Reni a melleiről beszélt, és hatalmas választ adott

András elárulta, hogy szigorú nevelést kapott, de a világ egyik legjobb anyukájának tartja őt. A párbajon elejtett mondatok pedig annak kapcsán jutottak eszébe, hogy miket kapott anyukájától, amikor még kicsi volt, és csíntevéseket csinált.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.