Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,96 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
468,92 Ft
Bitcoin
63,466 $

Exatlon: András elárulta, haragszik-e Viktorra a bizonyos jelenet miatt

András arra a kérdésre is válaszolt, hogy haragszik-e Viktorra, amiért kifigurázta a rúgását. Amikor erről tudomást szerzett, eléggé bepöccent.

...svg content...Fotó: Instagram/Virág András
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

András hatalmas tűzzel érkezett meg Dominikára, de csak a helyszínen szembesülhetett azzal, hogy ez milyen kemény verseny. A televízióból minden egyszerűbbnek tűnhet, ám valójában ez kőkemény verseny.

Ne feledjük, a versenyzők hónapokon át versenyeznek, és majdnem minden nap rajthoz kell állniuk, ami még a bajnokoknak is feladja a leckét. Virág András sem lehet már ott a mezőnyben, aki kikapott az eddigi legfontosabb párbaján. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Egy hajszálon múlt, hogy ne Dani essen ki, egyszerűen nem volt szerencséje. A TV2-nek adott videós interjújában válaszolt arra a kérdésre, hogy haragszik-e Viktorra, amiért korábban kifigurázta őt a rúgásával.

„Egyáltalán nem haragszom rá. Nagyon sokszor beszéltem vele, vagyis megkérdeztem tőle, hogy ez miért volt. Ő azt mondta, csak azért próbált utánozni, mert nagyon tetszik neki ez a rúgásom, és nagyon szeretné megtanulni.”

Dér Heni megmutatta pici babáját, nagyon cuki

„Arra megkért, ha végeztünk a versennyel, akkor mindenféleképpen tanítsam meg ezt neki.” – árulta el András a kulisszatitkot, amiről eddig nem tudhattunk, tehát a bajnok és a kihívó nincs rossz viszonyban egymással.

Donald Trump kijelentette, ha nem ő nyeri az elnökválasztást, az részben a zsidók hibája lesz

Újabb furcsa megszólalás érkezett volt amerikai elnöktől.