Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,14 Ft
Euró
395,50 Ft
Font
468,28 Ft
Bitcoin
61,798 $

Exatlon: Krisztián a nézőkhöz, rajongókhoz szólt

Érzelmes szavakat fogalmazott meg a kiesett bajnok, aki sajnálatos módon nem lehet ott a döntőben, a nagy fináléban.

...svg content...Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Normál körülmények között Krisztián helye szinte biztos lett volna az Exatlon Hungary harmadik évadának döntőjében, de a sérülései közbeszóltak, és már nem lehet ott Dominikán. A műugróbajnok nagyon hálás a nézőknek, hogy ennyi időn át támogatták őt.

„Véget ért számomra egy 5 hónapos megpróbáltatás. Sokan elkísértek az utamon, egyedül nem is ment volna. Köszönöm a rengeteg szurkolást, amit tőletek kaptam!” – írta a posztjában a mindig tisztelettudó Krisztián. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

„Nélkületek nem jutottam volna el ilyen messzire! Külön köszönöm az összes csapattársamnak azt a hihetetlen mennyiségű segítséget és támogatást, amit a verseny alatt kaptam.” – folytatta a nagy bajnok.

Gelencsér Timi már-már tökéletes feneke tarol a neten

„Sokat tanultam tőlük és általuk jobban megismertem magamat is. Nem tudok elég hálát adni az Exatlonnak, azért a sok dologért, amit nekem adott: élményeket, türelmet, kitartást, és ami számomra a legfontosabb, igaz barátokat! Mindig szívesen fogok visszaemlékezni erre az időszakra.”

„Nagyon köszönöm a lehetőséget mindenkinek, nektek szurkolóknak, csapattársaimnak, és a családomnak!” – zárta le az érzelmes posztját Krisztián, aki örökre hálás lesz ezekért a támogató szavakért.

Hiperszonikus rakétát lőhetett ki Észak-Korea

Egyre több információ jelenik meg az észak-koreai rakétakilövésről, amit szerdán hajtott végre Észak-Korea.