Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,22 Ft
Euró
397,64 Ft
Font
477,23 Ft
Bitcoin
61,890 $

Régóta várt bejelentéssel készült az ALDI

A magyar lakosság egyik kedvenc üzletlánca most egy olyan bejelentést tett, melyre sokan valószínűleg elég régóta várnak, főként a koronavírus-járvány idején.

...svg content...Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

„Újabb 33 magyar településen online rendelhetők az ALDI-áruházak termékei”

– írta nemrég kiadott sajtóközleményében az ALDI.

A ROKSH személyes bevásárlási szolgáltatása ezentúl Budapest környékén is elérhetővé válik, a környékbeli településeken ugyanis az áruházak több mint 3000 terméke lesz rendelhető online formában. Soron kívül Bejelentést tett Szijjártó Péter az Izraelt ért iráni rakétatámadást követően

A szolgáltatás még 2020 novemberében indult útjára, azóta pedig Budaörsön, Törökbálinton, Érden és Diósdon is működik az ALDI a termékek házhoz szállítása, a fejlesztéseknek köszönhetően pedig most újabb 33 település lakói élvezhetik a szolgáltatás adta kényelmet.

A szolgáltatás pedig a következő településeken is elérhetővé válik:

Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Telki, Törökbálint, Üllő, Üröm és Vecsés.

Bajnokok Ligája: legyőzte az Arsenal a PSG-t, kiütéssel nyert a Barcelona

Az Arsenal és a Barcelona is hozta a meccsét, ráadásul a katalánok gáláztak hazai pályán a Bajnokok Ligájában.