Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
63,481 $

Exatlon: akkora pofont kaptak a kihívók, ami mindent megváltoztathat

Lehetséges, hogy egyszerűen elbízták magukat, míg a bajnokok más tempóra kapcsoltak, és nem tudták tartani velük a lépést.

...svg content...Fotó: Instagram/Kőnig Anna
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy nagyon régóta tartó jó sorozat ért véget a kihívók számára, ráadásul a lehető legrosszabbkor, és sorozatban harmadik alkalommal is elbukták azt a lehetőséget, hogy láthassák a családtagjaikat. A szerdai nap előtt nem sokan tippeltek volna arra, hogy a bajnokok fognak nyerni.

A kihívók talán elbízták magukat, miközben Vivi és Dani Iza sérülése miatt rengeteget futhat, ami hatalmas hatással lehet a döntőre. Lehetséges, hogy ezek a napok döntik el a nagy kérdést, így ebből a szempontból egyértelműen hátrány, hogy a kékek sokkal többen vannak. Soron kívül Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

Dave úgy látja, hogy a kihívók megtörtek, ami rossz előjel… „Négy és fél hónapja vannak itt, és nem egyszerű ez a játék így a szeretteinktől távol, úgy hogy elhúznak előttünk egy mézesmadzagot, esélyünk van beszélni velük, videóhívásban látni az arcukat, azért ez így kemény helyzet.”

Gelencsér Timi már-már tökéletes feneke tarol a neten

Érdemes megnézni az arcokat a videóban, teljesen összetörtek a kihívók, akik nem kaphattak extra motivációt otthonról. Dóri, Viktor, Bálint és Anna is csak nézett maga elé. Dave remekül emelte ki azt a különbséget, hogy a bajnokoknál a versenyzők háromszor, vagy akár négyszer annyit tudnak futni.

Dóri azzal próbálta biztatni a csapatát, hogy a kihívók frissebbek lehetnek, de tegyük hozzá, egy bajnokon sem látszik fáradtság, Vivi és Dani is nagyon elkapta a fonalat. „Ott a hibalehetőség náluk is.” – mondta Dóri. „Ők is emberből vannak, és ők is tudnak hibázni.”

Viktor csak abban bízik, hogy a bajnokok ebből nem merítenek erőt, mert ha igen, a kihívókra még nehezebb időszak vár. Anna is csak abban reménykedik, hogy az utolsó csapatversenyre összeszedik magukat, mert ha nem, és Gréti sérült marad, Anna-Dóri párbajra kerülhet sor.

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.