Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,74 Ft
Euró
385,25 Ft
Font
450,90 Ft
Bitcoin
69,828 $

Képen a gumilövedékes támadó, őt keresik a rendőrök

A rendőrség egy új közleményt adott ki a gumilövedékes támadóval kapcsolatban, s arra kérik a lakosságot, ha tudják, hol tartózkodik Oláh Pál, értesítsék a rendőrséget.

...svg content...Fotó: Police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Oláh Pál ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága.

A rendőrség által közzétett fotó Oláh Pálról

Ahogy arról korábban is írtunk, a rendelkezésre álló adatok szerint a 26 éves Oláh Pál 2021. május 18-án 20 óra körül Budapesten, a VIII. kerületi Nagy Templom utcán vitát követően gumilövedékes pisztollyal arcon lőtt egy másik férfit, aki könnyű sérülést szenvedett. Soron kívül Erősödésnek indult a forint szerda reggel

A police.hu azt írja az elkövetéssel gyanúsítható férfi elmenekült, ellene a józsefvárosi rendőrök elfogatóparancsot adtak ki, jelenleg is nagy erőkkel keresik.

A BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Oláh Pál tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú éjjel-nappal elérhető 06-80-555-111 zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

Szentkirályi szerint Karácsony a Pesti alsó rakpart végleges lezárására készül

Szentkirályi Alexandra megtudta, Karácsony Gergely a Pesti alsó rakpart végleges lezárására készül, aminek számos negatív hatása lehet.

Kollégáját is gyászolja Szijjártó Péter

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter is megszólalt az iráni elnök hirtelen halála miatt, aki helikopter-balesetben vesztette életét.