Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,21 Ft
Euró
394,32 Ft
Font
469,66 Ft
Bitcoin
63,491 $

Exatlon: Gelencsér Timi nagy álma teljesült, végre engedélyt kapott rá

Nagyon régóta várt már erre Gelencsér Timi, aki az Exatlon Hungary harmadik évadának 101. napján teljesíthette a nagy álmát.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi igazi áloméletet élhet, hiszen a TV2 egyik arca, aki modellként már számos fotózáson vett részt, különböző termékeket reklámoz, miközben már harmadik éve hónapokat tölthet el a festői Dominikán.

Az első évadban versenyzőként ismerhettük meg az egykori sportolót, míg a második szezon óta riporteri munkát végez. Ő az a személy, aki a versenyzőket kérdezgeti a versenyek között, illetve a kiesettekkel készít interjúkat. Soron kívül Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

Timi a hosszú hónapok alatt nagyon belejött a munkába, és eggyé vált az Exatlonnal. Hasonlóan Palik Lászlóhoz, nélküle is nehezen lehetne elképzelni a versenyt, ami kevesebb mint két hét múlva a végéhez érkezik.

Eszeveszett szexi ebben a ruhában Tolvai Reni

A szépségkirálynő nagyon boldog, mivel azt csinálja, amit szeret, és álmai válnak valóra. Idén már volt légiutas-kísérő is egy magángépen, de dominikai táncosként sem okozott csalódást, mindenkit lenyűgözött.

Ezúttal a 101. versenynapon teljesült a nagy álma, ami egy nagyon forró nap volt. „Végre engedélyt kaptam, és beugorhatok a medencébe.” – mondta Timi a TV2 kamerái előtt, majd nekifutott, és belevetette magát a hűs vízbe. Egy bombaugrással nyitott, aminek a stábtagok is örültek.

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.