Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,895 $

Fény derült az új, pénztárcabarát Sony Xperia mobiltelefon specifikációira

A Sony Xperia Ace 2 a Japánban méltán népszerű modellszéria következő darabjaként az európai piacon is megjelenhet majd.

...svg content...Voice
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Google Play Console felületén közzétett leírás alapján nem Qualcomm, hanem Mediatek lapkakészletet fog kapni az új modell – szúrta ki a My Smart Price hírportál.

Az SO-41B kódnéven futó okostelefon minden bizonnyal az Xperia Ace II hivatalos nevet kaphatja meg, a mobil szívében pedig a Mediatek MT6765 chipje duruzsolhat, ami valószínűleg a Helio P35 platformra utalhat, így az 5G-s támogatottságot elfelejthetjük, de a 4GB RAM opció még nem zárható ki. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

A kijelző szerény, 1496×720 pixeles felbontással büszkélkedhet, ami nagyjából 19:9-es képaránynak felel meg, míg az előlapon található szelfikamera egy vízcsepp formájú notchban helyezkedik el.

Mindez kissé ellentmondásos lehet, hiszen az Xperia Ace volt az első modellsorozat, amely 5 hüvelykes Full HD+ panelt kapott.

Arra, hogy az Ace 2 pontosan milyen specifikációkkal érkezik, csupán néhány hónap múlva kaphatunk választ, az ízelítők és a kiszivárgott infómorzsák alapján azonban egy ütős kis mobiltelefonra számíthatunk rendkívül kedvező áron.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.

Dobrev Klárának nagyon ízlett a kőbányai kürtőskalács

A DK vezetője nagyon hálás volt azért, hogy szeretettel fogadták Kőbányán a választások előtt, ami a párt számára különösen nagy fontossággal bír.