Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

Nyolc véres óra leforgása alatt 11 embert lőttek meg New Yorkban

Egy ember életét vesztette és többeket kórházba szállítottak a szombat nap folyamán New York városában, ahol 8 óra leforgása alatt 11 embert lőttek meg.

Illusztráció/MTI/EPA/Kevin Hagen
Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

A helyi rendőrség beszámolója szerint már délelőtt elkezdődött az erőszak, amikor egy 41 éves férfit lőttek lábon egy vita hevében. Ezzel összefüggésben egy 25 éves férfit és egy 27 éves nőt őrizetbe vettek, valamint elkobozták fegyvereiket.

Néhány órával később egy nagyobb incidens tört ki New York egyik legveszélyesebb körzetében, Bronxban, ahol legalább öt embert lőttek meg, közülük pedig egy személy elhunyt – írja a New York Post. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Három férfi és egy nő sérült meg a lövöldözésben, akiket azóta kórházba szállították, míg a negyedik férfi életét már nem tudták megmenteni. Később két tinédzsert lőttek meg Eastchester Gardens közelében, egy férfit a 168. Utca sarkánál egy másik áldozatot pedig a Fordham Egyetem előtt ért lövés.

Az erőszak pedig még itt sem állt meg, ugyanis Queensben egy nőt lőttek meg, akit szintén kórházba szállítottak. New Yorkban egyedül Brooklyn és Staten Island városrészekben nem számoltak be lövöldözésről az erőszakos órákban.

Dietetikus mondta el, miért ne várjunk csodát a „fogyiporoktól” és trenddiétáktól

Mint mondta, a tényleges, hosszú távon tartható egészséges életmódhoz egy komoly és átgondolt elhatározás az első lépés, utána jön a többi.