Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,903 $

Rácz Jenő zseniálisan elemezte a tányért, aminek Dóri is örülhet

A Michelin-csillagos chef nemcsak az ételek elkészítésében kiemelkedő, hanem azok jellemzésében, most pedig szíven ütötte az egyik tányér.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő számára több szempontból is különleges a Konyhafőnök, nemcsak a karrierje miatt. Egyrészt számos érdekes karaktert ismerhet meg benne, másrészt ott van Fördős Zé és Sárközi Ákos, akivel szintén remek a kapcsolata.

Ami pedig a legfontosabb, hogy ebben a műsorban ismerhette meg Gyuricza Dórit, aki történetesen már a menyasszonya. Dóri is azon amatőr versenyzők között volt, akik bejutottak a Konyhafőnökbe, és megpróbálták megnyerni a fődíjat. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Noha Dóri nem járt sikerrel, mégis megváltozott az élete, hiszen megismerhette az új párját, akinek természetesen igent mondott. Rendkívül boldogok együtt, és a közös esküvőjükre készülődnek, ami ezen a nyáron lesz.

Vasvári Vivien szuper-szexi fehérneműs képénél most nincs jobb

Az egyik tányér annyira meghatotta, hogy a saját esküvőjét látta benne, és hosszasan beszélt róla. Érdemes megnézni a videót, mert zseniális, ahogy összeköti az elemeket az oltárral és Dórival, akit mindennél jobban szeret.

Zé és Ákos is kíváncsian hallgatta Jenőt, aki már nagyon várja a nagy pillanatot, ami egy újabb lépés lesz afelé, hogy egy nap közös családjuk legyen. Ami pedig a Konyhafőnököt illeti, izgatottan várjuk a folytatást.