Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Dér Heni férje jelentkezett a szülés után

Gergő természetesen rettentő boldog, miután világra jött a közös gyermekük Henivel, aki csütörtökön adott életet a fiának.

Fotó: Instagram/Bakos Gergely
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dér Heni és Bakos Gergő már nagyon régóta várták a kisfiúkat, aki a Bendegúz nevet kapta. A kisfiú nem siette el a dolgot, ami miatt a szerelmespár mindent megpróbált, hogy természetes úton induljon be a szülés.

Heninek már hatalmas volt a hasa, és nagyon boldog lehetett, amikor megindult a szülés. Közben kiderült, hogy a budapesti rendőrök kísérték kórházba az ismert énekesnőt, még a délelőtti órákban, így még különlegesebb lehetett a pillanat. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Habár a rendőrségi közlemény nem nevezte meg az ismert személyeket, a Blikk értesülései szerint minden jel arra utal, hogy Dér Heniről volt szó. Ezt erősítheti meg Gergő posztja is, aki a friss bejegyzésében üdvözölte kisfiát.

„Drága pici fiúnk Bendegúz! Isten hozott nálunk! Anyukáddal már nagyon, de nagyon vártuk érkezésed!” – kezdte a posztjában a boldog apuka, akinek innen szeretnénk gratulálni, és természetesen Heninek is.

„Köszönjük, hogy minket választottál szüleidnek!☺️ Ennek örömére, és persze hogy anyának legyen sok sok, megbontunk egy kis finom hazait, és emeljük poharunkat…” – tette hozzá Gergő, aki már igazi apukának mondhatja magát.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Bayern München látja vendégül a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este.