Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,24 Ft
Euró
389,02 Ft
Font
454,67 Ft
Bitcoin
57,813 $

Metzker Viki rendesen benyomta magán a szívdöglesztő gombot

Viki tipikusan az a karakter, akin az egy- és kétrészes fürdőruhák is tökéletesen állnak. Ez rá nagyon is igaz, mutatjuk, hogy miért gondoljuk így.

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem is oly rég írhattunk Vikiről, aki bikiniben pózolt egy jakuzziban, és hát nem is lehetett igazán mit mondani. A kommentek, illetve a likeok száma sokkal beszédesebb volt minden leírt betűnél, mert pokolian szexin mutat.

Magyarország egyik leghíresebb DJ-je nagyon készül a nyárra, és ez nemcsak a koncertekre, valamint a nagy visszatérésre igaz, hiszen ő is imádja a nyarat, a napsütést, és nyilván szeret bikiniben, vagy egyrészes fürdőruhában lenni. Soron kívül Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Legyünk őszinték, Vikinek nagyon nincs miért szégyenlősködnie, igen komoly formája van, még ha néha meg is szólják őt egy-két plusz kilóért. Az emberek hajlamosak kissé túllőni a célon, noha Viki nagyon rendben van.

Őrület, mennyire szexi a Baywatch egykori sztárja bikiniben

Számtalan szexi képet láthattunk már róla az Instagram oldalán, és valószínűleg még fogunk is, főleg ebben a csodálatos időszakban, amikor megérkezik a nyár, és lassan beindulhat a koncertszezon, amire oly régóta várunk.

Viki ezúttal egy egyrészes fürdőruhában kápráztatta el a közönségét, akik már több mint 190 ezren vannak. Többen is sellőlánynak hívták, és azt kell mondjuk, hogy van is ebben valami… Két óra kellett ahhoz, hogy a likeok száma majdnem elérje a 7 ezret.