Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

A Konyhafőnök: ezt már Rácz Jenő sem akarta elhinni

Rácz Jenő ritkán lesz ideges, de most kissé kihozták a sodrából, miután a versenyzője az egyik legfontosabb hozzávalót dobta ki a kukába.

Fotó: RTL Klub Magyarország
TV

A T-800-as

Szerkesztő

A Konyhafőnökben igen komoly nyomás alatt dolgoznak az amatőr versenyzők, de néha túlságosan is nagy nyomást helyeznek magukra. Van, aki folyamatosan figyeli az órát, és ez teszi feszültté, míg mások egyáltalán nem foglalkoznak ezzel.

Egyik sem jó forgatókönyv, és természetesen mindenki hibázik, de nem mindegy, hogy hány alkalommal teszi ezt meg. Martina olyan hibát vétett, ami az egyik lehető legrosszabb, hiszen az egyik legfontosabb alapanyagot dobta ki a kukába. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Természetesen nem szándékosan tette ezt, szimplán figyelmetlen volt, amit a sasszemű Rácz Jenő hamar kiszúrt. „Micsoda?! Ezt most nem mondod komolyan?! Ez hihetetlen. Az egyik legnemesebb alapanyag a világon.”

Schobert Norbi és Rubint Réka atom stílusosan érkeztek meg, nem is akármivel

Jenő elmondta, ugyan nagyon kedveli Martinát, de most kezd ideges lenni, majd azzal a lendülettel ott is hagyta a lányt, akinek magasabb sebességi fokozatra kellett kapcsolni. Nem szórakozhatott, mivel akár ki is eshetett volna.

Noha nagyot hibázott, végül versenyben maradhatott, de több ilyen valószínűleg már nem fog beleférni a részéről. Martina hangsúlyozta, elsüllyedt szégyenében, és meg akarta mutatni, hogy méltó erre a szerepre.

Hatgólos meccset nyert meg a Barcelona a Valencia ellen, Lewandowski volt a hős

Xavi csapata, a Barcelona végül fordított a Valencia ellen, és 4-2-re nyert, de a bajnoki cím így is távoli.