Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Csodálatos szelfik készültek Zsédáról, aki még mindig gyönyörű

Egy kortalan sztárról beszélünk, aki nemcsak kivételes hangi adottsággal rendelkezik, hanem egyenesen bájos is.

...svg content...Fotó: Instagram/Zséda
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zséda nagyon sok nő számára lehetne példakép, hiszen egészségtudatos életet él, nem hagyja el magát, és a pozitív dolgokra koncentrál. Ezek egyáltalán nem nehéz dolgok, könnyen megvalósíthatóak, mégis sokan vannak, akik ennek az ellenkezőjét teszik.

Már a pozitív gondolkodással is sokat változtathatunk az életminőségünkön, és noha mindig lesznek rosszabb, nehezebb napok, meg kell ragadnunk a lehetőséget, hogy a helyzetekből a lehető legtöbbet hozzuk ki. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Zsédát érdemes követni az Instagramon , mivel nagyon pozitív a kisugárzása, és már a közösségi médián keresztül is jó hatással képes lenni az emberekre. A formája pedig önmagáért beszél, egy igazi nő!

Exatlon: Marci elmondta, meddig juthatott volna, ha kell távoznia

Az énekesnő december végén lett 46 esztendős, de valljuk be, ebből semmi nem látszik rajta. Sokkal inkább mondanánk azt, hogy a 30-as éveiben jár, és az is igaz, hogy az évek alatt csak egyre szebbé vált.

Számára nagyon fontosak a virágok, amik szintén pozitivitást sugároznak, amikkel gyakorlatilag eggyé tud válni. A legutóbbi szelfijei is ezt sugallták, miközben egészen közelről mutatta meg a tökéletes sminkjét.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.