Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,83 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,90 Ft
Bitcoin
60,669 $

Több mint 2700 kiló kokaint foglaltak le Rotterdamban hat nap alatt

Egy percre sem volt megállás a rotterdami kikötőben a héten, több mint 2700 kilogramm kábítószert foglaltak le a holland vámhatóságok.

Fotó: Bernd Dittrich/Unsplash
Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

2773 kilogramm kokaint fedeztek fel a rotterdami kikötőben a vámhatóság munkatársai hat nap alatt, a kábítószerekkel kapcsolatban hét embert tartóztattak le. Összesen körülbelül 207 millió dollár értékben foglalták le a drogokat – írja az NL Times.

A legnagyobb mennyiségű kokainra szerdán találtak rá a vámhatóság munkatársai, 1470 kilogramm kábítószert fedeztek fel egy régi autókkal és motorokkal teli konténerben, amely az Egyesült Államokból érkezett Hollandiába.  Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Szintén szerdán újabb 570 kilogramm kokaint foglaltak le, melyet egy Malajziában feladott, számítástechnikai eszközöket szállító konténerben rejtettek el a csempészek. 

A hatóságok pénteken ismét 550 kilogramm kokainra találtak rá egy Brazíliából érkező, tökszállító konténerben. Kisebb mennyiségű kábítószert fedeztek fel többek között halszállítmányban, banánok, avokádók között, és ajándékcsomagoló anyagokkal elrejtve.