Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,424 $

A Konyhafőnök: Zé hozta a formáját, egy újabb váratlan jelenet

Fördős Zé nemcsak egy kiváló szakember, hanem egyúttal szórakoztató karakter is, akiben mindig benne van a váratlan.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az évek alatt mindenkiben tudatosulhatott, hogy az RTL Klub nagyon jól válogatta össze a Konyhafőnök trióját. Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos a lehető legjobb választásnak bizonyultak.

Ez általában utólag derül ki, és nyilván jár némi kockázattal, mert három egymástól nagyon különböző karakterről beszélünk, de úgy tűnik, hogy megvan köztük a szimbiózis. Általában Zé felel a szórakoztatásért, de tud igazán kemény is lenni, amikor szakmai véleményről van szó. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Erre is láthattunk már pár példát, ugyanakkor főként ő az, aki oldja a hangulatot, vagy adott esetben megpróbálja rábeszélni a chefeket, hogy adjanak lehetőséget a versenyzőnek. Néha kihúzza a gyufát Jenőéknél, és valószínűleg az új évadban is lesz példa hasonlóra.

Tolvai Renit megkérdezték a fenékplasztikáról, és válaszolt is rá

Zében szerencsére mindig ott a váratlan, és imád viccelődni. Számára néha elegendő egy apró díszítés is, hogy humorizáljon. Most is valami hasonlót csinált, és természetesen a nevetések sem maradhattak el.

Az értékelés elején már sejteni lehetett, hogy Zé készül valamire, és humorizálni fog. Így is lett, miután kiválasztotta a virágokat a tányérról, mivel úgy érezte, hogy azokat nekik szánták, a három chefnek.