Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,023 $

Exatlon: Vivi kész feladni a játékot?

Vivien hatalmas fejlődésen ment keresztül, amivel bizonyította, hogy ott a helye az Exatlonban, de most bajba került, és lehetséges, hogy Anna lesz az ellenfele, aki a legjobb barátja lett.

...svg content...Fotó: Instagram/Vivien Ferencova
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban főként a bajnokok voltak azok, akik sorra veszítették el a társaikat a párbajok miatt, és erre még rátett egy lapáttal, hogy többek között Lilkónak is fel kellett adnia egy sérülés miatt.

A kihívók közben egy nagyon jó ritmust kaptak el, ám most mégis nekik kell párbajra készülniük, miután szerdán és csütörtökön is elvesztették a végjátékot. Szerdán még csak pontot sem tudtak gyűjteni, sima 10-0-val tértek vissza a faházba, addig csütörtökön egy hajszálon múlt az egyenlítésük. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

Mivel lányhét van, Gréti, Vivi, Anna és Dóri közül ma valaki biztosan távozni fog, amivel egy korszak lezárul. Négy igen erős versenyzőről van szó, ráadásul Anna és Vivi nagyon jó barátok lettek, így rendkívül drámai lenne, ha Bálint Annát választaná Vivien mellé ellenfélnek.

Vivi és Anna külön beszélgettek a faháztól távolabb, mivel tudják, benne van a pakliban, hogy ketten fognak ott állni a párbajon. „Nem akarok odaállni…” – mondta Vivi Annának, ha Bálint őt küldi ki ellene. „Nem tudnék odaállni.”

Tolvai Renit megkérdezték a fenékplasztikáról, és válaszolt is rá

Anna szintén elsírta magát ahogy elképzelte, hogy Vivien ellen kellene futnia. „Ezt nem teheti meg, akkor feladom a versenyt, szólok Lacinak.” – tette egyértelművé Vivi, aki élete első párbajára készül az Exatlonban.

Vivi hangsúlyozta, hatalmas álma volt az, hogy ott legyen az Exatlonban, így már ezért is hálás. Igazi rajongóként került be a játékba. „Számomra az Exatlon egy valóra vált álom, nagyon nagy célom volt az, hogy egyszer itt lehessek és itt versenyezhessek ezeken a pályákon.”

Orbán Viktor határozott választ adott a Magyar Péter-vitára

A magyar miniszterelnök határozott választ adott arra a kérdésre, hogy fog-e vitázni Magyar Péterrel, a Tisza Párt vezetőjével.

Orbán Viktor kifejezetten kérte a budapestieket, mégis sokan mentek megnézni a Dunát

A magyar miniszterelnök is látta azokat a felvételeket, melyeken tömegek láthatóak, ahogyan a Duna közvetlen közelében bámészkodnak Budapesten.

Liptai Claudia szerint kevés ember tud úgy énekelni, mint Tóth Gabi

A Sztárban Sztár All Starsban adott olyan dicséretet Tóth Gabinak Liptai Claudia, amit a falra is kitehetne, annyira szép volt.