Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

Exatlon: igazi akciófelvétel Franciskától, aki a mélybe vetette Danit

Franciskával nem éri meg szórakozni, és Benő után Dani is nagyon rosszul járt, aki hirtelen a mélyben találta magát.

...svg content...Fotó: Instagram/theBIGfam
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig kicsit szomorúsággal tölt el bennünket, hogy Franciskát már nem láthatjuk versenyben az Exatlonban, hiszen meghatározó tagja volt a műsornak és a versenynek. Nélküle sok energiát vesztettek a bajnokok, ez jól látható.

Dani elvesztése is jelentős mértékben volt hatással a körülményekre, mivel a legjobb játékos volt. Bálintnak sokkal nehezebb lett volna mellett érvényesülnie, így viszont az esélyei sokkal jobbak a végső győzelemre. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

Jó viszont látni, hogy a kiesett versenyzők remek kapcsolatban vannak egymással. Franciska például csatlakozott Daniék műsorához a theBigfam helyszínén, ahol szinte minden az Exatlonhoz hasonló feladatokról szól.

Volt már ilyen véres vágódeszka a Konyhafőnökben?

Nem egy vicces jelenetet láthattunk már tőlük, mint amikor például Franciska a nyakába kapta a társakat. Benő jelenete sem volt gyenge, hiszen ugyan be tudta lökni a medencébe Franciskát, utána nagyon rosszul járt.

Ezúttal Dani húzta ki a gyufát, mint azt a videóban is láthatjuk. Franciska kihasználta az erőfölényét, és a mélybe vetette műsorvezetőtársát. Az Exatlon kihívója nem járt sikerrel, amin a bajnok nagyon jót nevetett.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.