Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Exatlon-Franciska szuper-szexi bikinis képe

Noh az idő még mindig erősen bolondos, és az inkább hasonlít a tavaszra, egyre több bikinis képet láthatunk a sztárokról.

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Általában ilyenkor már erősen érezhető az aktuális nyári szezon előszele, de ebből egyelőre nem sokat láthattunk 2021-ben, noha a koronavírus miatt minden eddiginél nagyobb szükségünk lenne rá mentálisan.

Az emberek fejben már kinyitottak, és az ország is javarészt, ami a jobb hírek közé tartozik. A nagyobb meleg azonban továbbra sem akar megérkezni, leszámítva pár jó napot, de ez még mindig kevés. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Annak azonban örülhetünk, hogy a sztárok elkezdték megmutatni a bikinis formájukat, vagy épp a múltat idézik. Egy biztos, gondoskodnak arról, hogy meglegyen a hangulat, csak ha épp kinézünk az ablakon…

Exatlon: ha ez így megy tovább, Gréti Dóri kezébe adhatja a győzelmet

Mindegy is, próbálunk pozitívak maradni, és fejben ott lenni a tengerparton, ami hamarosan talán valósággá is válhat. Szabó Franciska biztosan segít ebben, aki nemrég egy tűzpiros bikiniben vétette észre magát.

Most pedig fehérben kápráztatta el a közönségét, mintha csak a 80-as éveket idézte volna ezzel a frizurával. Nagyon jól áll neki, és több exatlonos csapattársa is kifejezte tetszését, köztük Lucával és Lillával.