Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Nem lesz megtartva az idei Sziget Fesztivál

A bejelentés sajnos hivatalos, legközelebb csak jövőre számíthatunk a Sziget Fesztiválra.

Fotó: MTI/Mónus Márton
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Szomorú hírekkel szolgálhatunk, ugyanis a szervezők hivatalosan is bejelentették, hogy az idei Sziget Fesztivál nem lesz megtartva a koronavírus-járvány miatt, azonban már most elkezdik szervezni a 2022-es eseményt.

A szervezők a Facebook-oldalukon jelentették be a hírt: Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

„Kedves Szitizenek,Mindenekelőtt: nagyon hiányoztok!

Ahogy bizonyára ti is látjátok, a globális vírushelyzet kiszámíthatatlan terepre sodorta a tömegrendezvényeket és a teljes fesztiválipart.

Mi, a Sziget szervezői, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező és megvalósító csapatunk, valamint a TI biztonságotok érdekében az idei szezont még elengedve, 2022 nyarán fog újult erővel visszatérni a fesztivál.

De nem akármilyen visszatérésről beszélünk – új élmények és egy olyan lineup, ami garantáltan emlékezetessé teszi majd a nyarat!

Ha 2020-as Sziget jeggyel rendelkeztek és szeretnétek részesei lenni a 2022. évi fesztiválnak, semmit nem kell tennetek – 2020-ra szóló jeggyetek automatikusan érvényes lesz 2022-re. Hűségeteket emellett Ajándék Kredittel is jutalmazzuk!

A jegybirtokosokat érintő további részletekről pedig emailben küldtünk tájékoztatást.Tartsatok ki! Mi is kitartunk… és nemsokára újra együtt ünnepelhetünk a Szabadság Szigetén!

Már alig várjuk. – A Sziget csapata”

Cikkünk frissül.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.