Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,871 $

Exatlon: ha ez így megy tovább, Gréti Dóri kezébe adhatja a győzelmet

A fiatal versenyző elmondta, hogy szerinte miért nem tud továbbfejlődni, noha talán ő lehetne az, aki megállíthatná Dórit.

Fotó: Instagram/Szente Gréti
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A helyzet az, hogy Gréti mostanában túl keveset fut, így nincs ritmusban és nem tud fejlődni. Már nagyon kevés idő van hátra, és a nagy esélyesnek tartott Dórival ellentétben ő nem hónapok óta van versenyben.

Ez a hátrány egyre inkább érződik és látszódik is a teljesítményén, aminek hangot adott a Viktorral folytatott beszélgetése során a TV2 kamerái előtt. A helyzet kezdi frusztrálni, és jogosan aggódik, mert ez sokba kerülhet számára. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

„Igazából azt érzem, hogy nem fogok tudni fejlődni tovább, ha ennyire keveset futok. Vivi így nyilván meg fog erősödni, ami nekünk csapatszinten sem jó, meg ugye egyénileg sem lesz jó, ha ő nagyon felfejlődik.

„Nem szabad emiatt nyomást helyeznem magamra, de közben mégis kell azért, hogy jól teljesítsek, így folyamatos a vívódás bennem, hogy megtaláljam azt, hogy jó dolgok jöjjenek ki belőlem a futam során, és ne pedig a görcs.”

Exatlon-Réka ennél szexibb már nem is lehetne

Viktor elmondta, neki is volt ilyen időszaka, amikor nem futhatott sokat, és nem hozott pontokat, ami miatt azt érezte, hogy nem fontos a jelenléte a versenyben. „De ez nem így van, mert nekem nagyon fontos vagy a versenyben.”

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.