Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,814 $

Dér Heni megmutatta, nincsenek virsli ujjai

A várandós énekesnő prezentálta, hogy valójában nincsenek is virsli ujjai, mint azt korábban megjegyezték az egyik posztja alatt.

Fotó: Instagram/Dér Heni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dér Heninek időről időre igen furcsa hozzászólásokkal is szembesülnie kell, amik nemigazán fedik a valóságot. Ismert emberként már hozzászokhatott ehhez, de vannak pillanatok, amiket nem lehet könnyű elviselni.

Heni életében lehetett pár ilyen pont, főleg a Nyerő Páros idején, amikor sorra jelentek meg róla a durvábbnál durvább kommentek. Kezelhetetlenné vált a helyzet, és már ő sem tudott igazán mit kezdeni ezzel. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Még április végén tett ki magáról egy képet, amin az új körmét mutatta meg. Akkor azonban valószínűleg nem számított arra, hogy ennek a posztnak is lesznek negatívabb hozzászólásai, most épp az ujjai miatt.

Óriási szíve van Rácz Jenőnek, ez a videó mindent elmond

„Ezen a fotón úgy néz ki a kezed mint Hulknak” – írta akkor az egyik kommentelő. A legutóbbi posztjában is a körme, illetve a keze került középpontba. „Ugye-ugye… minden nézőpont kérdése… Így már nem is olyan virsli…” – írta mosolyogva Heni.

Igazat kell adnunk Heninek, mert ezen a képen már távolról sem néztek ki úgy az ujjai, mint a korábbi fotón. Egy jó beállítással minden másképp mutat, és mint legutóbb, az énekesnő ezúttal is nagyon elégedett volt a végeredménnyel.

Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az elmúlt 5 évben jelentősen nőtt azok aránya, akik bizonytalanok háztartásuk anyagi jövedelme miatt.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.