Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Bemutatták a 2022-es férfi kézilabda-EB kabaláját

Bemutatták a 2022-es, magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság kabalafiguráját, mely egy szarvast formál.

Fotó: Watch Games. See More.
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Habár a kabala már hivatalos, egyelőre nem kapott nevet, így a Watch Games. See More. közösségi oldalain lehet leadni a szavazatokat a három lehetőségre, melyet a szervezők el tudnának képzelni a figurához.

Az Európa-bajnokság kabalájának igen komoly szerepet szánnak a szervezők, jóformán hangulatfelelősként, és mókamesterként számítanak majd a szarvasra, a torna mindhárom helyszínén: Budapesten, Szegeden és Debrecenben egyaránt. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az egyelőre névtelen kabalaszarvas a tervek szerint vízipisztollyal, tánccal, pattogatott kukorica-esővel és fotózással is készül a tornára, tehát egészen biztosan középpontban lesz a lelátón.

A kabala még nem kapta meg hivatalos nevét, így a szervezőbizottság most a szurkolóktól várja a választ, a következő lehetőségek közül választva:

  • PRANKY
  • GOLDIE
  • TRICKY

A szavazás a WGSM Facebook- és Instagram-oldalán zajlik, a szervezők pedig hozzászólásban várják a javaslatokat a három név közül.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.