Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Istenes László hatalmas Mercedese motorháztetején élvezte a napsütést

A stílusos műsorvezető nagyon lazára vette a figurát, és a család legnagyobb barátjával kirándult, aki soha nem okozhat csalódást.

Fotó: Instagram/Istenes László
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokak nagy kedvence Istenes László, aki a Dancing with the Stars ideje alatt minden eddiginél nagyobb népszerűségre tett szert. Rengeteg új rajongót gyűjtött, és sokan el sem akarták hinni, hogy 1964-ben született.

A mezőny legidősebb tagjaként is remek teljesítményt nyújtott a fiatalos édesapa, aki joggal lehetett büszke az általa elértekre. Rengetegen voltak csalódottak, amikor kiderült, hogy Istenes számára véget ért a táncverseny, mert még legalább egy kört megérdemelt volna. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Azok a hetek és hónapok igazán próbára tették, még kezelést is kapott az egyik sérülése miatt, de soha nem adta fel. Ez is az egyik jellemzője a karakterének, hogy soha nem adja fel, és megvan benne a küzdőszellem.

Vajna Timi teste egészen közelről, mondhatni tökéletes

Ez nyilván a futball iránti szeretetéből is adódik, mivel szeret játszani, és a sport meghatározó része az életének. Sztárként egy igen komoly Mercedesszel jár, amit egyenesen imád, amit meg is tudunk érteni.

„Ha kell csöndben, elegánsan suhan, ha kell erős, mint egy bivaly és átmegy a falon is, és ha kell nyugágyként szolgál… ilyen az autóm” – írta a posztjában Istenes, ahogy a hófehér Mercedese motorháztetején élvezi a jó időt.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.