Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Táncedzés közben Jennifer Lopez, pokolian szexi

Itt látszik igazán, hogy milyen formás és izmos a világhírű énekesnő, aki híresen precíz és mindent belead munka közben.

...svg content...Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez egy igazi ikon, de valójában sokkal több ennél. Mindamellett, hogy kivételes hangi adottságai vannak, egymaga is betölti a színpadot, és emellett Hollywoodban is képes volt letenni a névjegyét.

Lopez azon kevesek egyike, aki évtizedek óta csúcson van, gyakorlatilag egy pillanatra sem lépett le onnan. Tartja a lépést a fiatalokkal, miközben időről időre képes megújulni. Erre nagy szüksége van, hiszen a világunk szintén sokat változott, már az elmúlt tíz évben is. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

JLO a 80-as években kezdte a karrierjét, így azóta rengeteg mindent látott, gyakorlatilag testközelből nézhette végig a szakma és a trendek átalakulását. Valahogy azonban mindig képes volt felülni a trendvonatra, és továbbra is az egyik legnépszerűbb.

Ilyen most Rácz Jenő menyasszonyának bikinis formája

Hiába van már 50 felett, olyan energia lakozik benne, mint a 20-as, vagy 30-as éveiben járó táncosainak. Rájuk is nagyon motiváló hatással lehet, és tudjuk, hogy Jennifer a tökéletesre törekszik, emiatt is van olyan magas szinten.

Most épp táncedzés közben készültek róla képek, ahogy mindent belead. A formájára még mindig nem lehet panasz, sokan szeretnének így kinézni akár 20 évesen is, nemhogy 50 felett. Nem semmi, amit JLO letesz az asztalra.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.