Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabi az édesanyáknak üzent

Gabi is megragadta az alkalmat, hogy az édesanyáknak üzenjen anyák napján, ami sokak számára jelent különleges eseményt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje már Tóth Gabi is tudhatja, milyen csodálatos és különleges érzés édesanyának lenni. Kislánya mindennél fontosabb számára, és igazi kincsként tekint rá, akiért hatalmas felelősséggel tartozik.

Az idő múlásával a kapcsolat is átalakul, amikor már még inkább lehet kommunikálni a kislánnyal, átbeszélni a dolgokat. Egy nap talán pedig Gabi csak arra lesz figyelmes, hogy lánya esküvőjére készül, de addig még rengeteg közös élményük lesz. Soron kívül Orbán Viktor beszédét próbálta megzavarni egy férfi, tapétavágó kés is volt nála

Eljön az a nap is, amikor az énekesnő ajándékokat kap a kislányától anyák napjára, ami az egyik legkülönlegesebb ünnepünk. Egy nap, ami valóban az édesanyákról szól, akik nélkül a földi élet sem létezhet.

Exatlon: szívszorító videón, ahogy Lilkó elköszön a társaitól

Gabi nagyon ritkán posztol a gyermekéről, de anyák napja alkalmából kivételt tett, és úgy döntött, hogy fotósorozatot vállal a kislányával. „A fotó a Nők lapja Anyák napi számának címlapján fog megjelenni holnap, melyért külön díjazást nem fogadtunk el, továbbra is valljuk, hogy nem fűződhet semmilyen anyagi érdek bármely, gyermekünkkel kapcsolatos megnyilvánuláshoz.” – írta egy korábbi posztjában.

A sztár anyák napján megosztott egy képet a sorozatból, amin természetesen a kislánya is szerepel. „Isten áldjon minden édesanyát.” – írta a posztjában Gabi, amit többek között Király Linda is like-olt a többi követő mellett.