Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Elkezdték a tesztelést a soron következő iOS és iPadOS operációs rendszereken

Alig telt el egy hét az iOS 14.5-ös változatának közzététele óta, az Apple máris kiadta bétatesztelői részére a következő verzió első darabjait.

Apple
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Azok, akik csatlakoztak az Apple Developer programjához, a mai naptól kezdődően letölthetik és telepíthetik az iOS és az iPadOS legújabb bétaváltozatát – adta hírül a MacRumors portál.

Az update azután érkezett, hogy múlt héten elérhetővé vált az iOS 14.5, melyben rengeteg újdonságot kaptak a felhasználók – többek között felismeri a FaceID az arcunkat maszkviselés közben is, valamint beállíthatjuk, mely alkalmazásoknak engedjük meg, hogy kövessék adatainkat és napi webhasználatunkat. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az iOS és iPadOS 14.6-ban apró finomhangolások történhetnek csupán, így az előző verzióban jelentkező bugok elhárítására összpontosíthatnak vele, továbbá javíthatnak az üzemidőn és a készülékek teljesítményén is.

Egyelőre nem tudni, pontosan milyen funkciókról van szó, ám a következő héten a bétatesztelők jóvoltából egészen biztosan fény derülhet minden fontos részletre, amelyek hónapokon belül a júzerekhez is eljuthatnak.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.