Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,018 $

Tóth Andi ismét forgat, szavak nincsenek rá, mennyire szexi

Egy igen hangsúlyos sminket kapott az énekesnő, aki újra forgatásba lendült, és az egyik leghíresebb YouTuberrel dolgozik együtt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andira általában nagyon hamar rá tud szegeződni a figyelem, elég ha csak kitesz valami apróságot az Instagram oldalára, és már dőlnek is a kommentek. Néha ez kezelhetetlenné válik, és már nem egy lavinát indított be maga körül.

Sokszor azonban nemigazán tehető felelőssé ezért, és durva kommenteket kap, amiket pláne nem érdemel meg. Az emberek egy része nem azt az Andit látják, aki ő valójában, és ez egy idő után nem lehet könnyű. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

Andi azonban jól viseli a kritikákat, a támadásokat, amiket egyre többet nevet, mert néha valóban nem lehet mást tenni. Népszerűségét jól mutatja, hogy a LifeTV YouTube csatornájára feltöltött előzetes videó cikkünk megírásának pillanatában közel 160 ezres megtekintésnél járt.

Hajdú Péter nem akarta elhinni, hogy Tóth Andi eddig csak két pasival feküdt le

Amikor legutóbb írtunk erről, akkor még „csak” 70 ezer volt, ami szintén egy igen magas szám, főleg ha azt vesszük alapul, hogy 43 másodperc hosszúságú az előzetes, mely az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorhoz készült.

A fiatal énekesnő az egyik leghíresebb YouTuberrel forgat, aki a TikTokon is jelen van. Szabyestről van szó, és sokan kíváncsiak arra, hogy mit hoznak össze, milyen dalról van szó. Andi egy látványos sminkkel és szettel készült.

Tömeges lövöldözés történt az USA-ban, többen meghaltak

Tucatnyi a sérült, és halottak is vannak, akik egy alabamai tömeges lövöldözésben vesztették életüket az Egyesült Államokban.

Újabb árvízi ellenőrzéseket hajtott végre Orbán Viktor, fontos információkat kapott

A dunai árhullám tetőzése által érintett Kisapostag volt a miniszterelnök munkájának következő állomása vasárnap – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. Orbán Viktor Varga Gáborral, a térség országgyűlési képviselőjével és Nagy Attila polgármesterrel együtt a kisapostagi Panoráma utcában kiépített ideiglenes védművet ellenőrizte. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a […]

Videó az M1-esen történt megdöbbentő és érthetetlen kamionbalesetről

Az M1-es autópályán történt a súlyos incidens, ami szerencsére nem járt súlyos sérüléssel, viszont ilyet csak ritkán látni.