Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,54 Ft
Euró
395,53 Ft
Font
468,78 Ft
Bitcoin
61,673 $

Görög Zita 40 felett is Magyarország egyik legszebb nője

Tisztelettel adózunk a modell és színésznő előtt, aki a 40-es éveiben is dimenziókat képes meghajlítania a szépségével.

...svg content...Fotó: Instagram/Görög Zita
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország több szempontól is különleges helyzetben van, elég ha csak a lakosság női tagjait nézzük, akik közül sok egészen különleges természetes szépséget találhatunk. Nem egy ország irigykedve tekinthet ránk, és ezt nemcsak mi mondjuk.

Az évtizedek alatt sorra jöttek a nagy sikerek, és független attól, hogy világ szépének még nem választottak magyar lányt, egyértelműen ott vagyunk az elitben, bármelyik országgal felvehetnénk harcot. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Görög Zita biztosan ott szerepelne a listánkon a legjobb nők között, aki többek között az Underworld hollywoodi produkcióban is szerepelt. A 2000-es évek eleje óta ismert a természetes szépség, aki 1979 szeptemberében látta meg a napvilágot.

Oroszlán Szonja meglepő vallomása, emiatt nem akart színész lenni

Nagybátony büszkesége azóta nagy utat járt be, és rengeteg különleges fotózáson vett részt, miközben belekóstolt a filmezés és a műsorvezetés világába. Még a Megasztárban is dolgozott 2004-ben, ami szintén nagy siker volt.

Imádjuk Zita termeszességét, aki most a legkényelmesebb szettjét mutatta be, ami nemcsak edzéshez, vagy játszóterezéshez alkalmas. „Bomba Mami” – írta az egyik kommentelő, akivel maximálisan egyet kell értenünk.

Mától másképpen is lehet kutyákat szállítani a balatoni vonatokon

A MÁV hangsúlyozta, zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon.

Elütöttek egy motorost Ferencvárosban, mentőket is riasztottak

Egyelőre nem tudni, hogy a motoros milyen állapotban van, de a baleset a villamosforgalmat is akadályozza.

Jön a szlovák-román rangadó az Eb-n, összecsap Ukrajna és Belgium

Két remek mérkőzést is rendeznek az Európa-bajnokság szerdai játéknapján 18 órától, majd jön a következő négy főszereplő 21 órától.