Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,613 $

Carmen Electra videóban mutogatja magát bikiniben, vadítóan néz ki

Carmen Electra talán a legjobb példa arra, hogy a nőknek nem szabad foglalkozniuk a korukkal, hihetetlen, hogy mennyire jól néz ki, közel 50 évesen is.

Fotó: Instagram/Carmen Electra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zajlanak az események a sztárok világában, miközben a Föld lakói egyre szabadabbá válnak, legalábbis Európában biztosan, köszönhetően a rengeteg beadott oltásnak, és az emberek fegyelmezettségének.

Többek között ez fogja lehetővé tenni azt is, hogy újra azt az életet éljük, amit a világjárvány előtt. Nyilván egy-két korlátozás még velünk maradhat, és további oltásokra lehet szükség, de ez már mind semmiség ahhoz képest, amiken túl vagyunk. Soron kívül Leszedték a közművesek a Momentum zuglói jelöltjének plakátját

A sztárok is feljebb kapcsolhatnak, akik közül eddig is sokan gondoskodtak arról, hogy ne unatkozzunk. Carmen Electra egyértelműen közéjük sorolható, aki az egyik nagy személyes kedvencünk a 90-es évek óta.

Cooky kedvese most egyrészes fürdőruhában tarolt, irtó szexi

Dennis Rodman egykori kedvese olyan magasra szokta tenni a lécet, hogy arra már szavak nincsenek. Azok, akik azt mondják, hogy 40 felett már nem lehet igazán jó nő egy nő, azok finoman szólva is komoly tévedésben vannak.

Itt van a Baywatch nagy sztárja majdnem 50 évesen, és olyan teste van, hogy még a húszéves fiatalok sem tudnának hirtelen mit mondani, ha meglátnák őt a parton egy bikiniben. Carmen megmutatta az egyik ilyen szettjét, és hát… Inkább nem írunk semmit!