Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Exatlon: Krisztián meghozta a nagy döntést a sérüléséről

Krisztián már elég régóta sérült, és nem tud versenyezni, ami akár az egész Exatlonjába kerülhet, de nem akarja feladni.

...svg content...Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sokkal Lilkó után sérült meg Krisztián, aki szintén kézsérülést szenvedett, ráadásul ez nemcsak egy pár napos pihenő a részéről. A csapattársa talán nehezebb helyzetben van, néha furcsán is tartja a kezét, és nemigazán látjuk edzeni.

Noha Krisztiánon még mindig ott van a kézmerevítő, ami a gipsz levétele után került fel rá, folyamatosan erősíti a kezét. Az egyik legnagyobb esélyesről van szó, bár nagy kérdés, mi lesz, ha visszatérhet, mert rengeteget hagyott ki, ami Bálint malmára hajthatja a vizet. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Életemben soha nem adtam fel semmit, többször volt már olyan, hogy sérülten kell versenyeznem, és akkor is nehéz volt kizárni a fájdalmat. Nem most fogom feladni.” – hangsúlyozta a TV2 kamerái előtt.

„Érzem magamban, és úgy gondolom, hogy ennél határozottabb még soha nem voltam az életemben, hogy mit akarok, és hogy akarom elérni.” – folytatta Krisztián, aki minden eddiginél határozottabb.

Óriási durranás a TV2-nél: Szujó Zoltán a Ninja Warrior egyik új házigazdája

„Készülök, eddig is beletettem a 100%-ot a versenyzésebe, és ezután is bele fogom tenni, úgyhogy rajtam nem fog múlni.” – zárta le rendkívül határozottan a bajnok, még mielőtt útra keltek volna a következő versenynapra.