Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,68 Ft
Euró
393,47 Ft
Font
468,56 Ft
Bitcoin
62,957 $

Tóth Andi ezzel a kerék fenékkel hatalmas lavinát indított el, nagyon-nagyon szexi

Valószínűleg az énekesnő is érezte, hogy nagy visszhangja lesz az új képének, és valljuk be, igen „kerek” az a forma, amit mutat.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Noha Tóth Andi évek óta ismert, és sok idő telt el az x-faktoros címe óta, még mindig nagyon fiatal. Ez is megmutatja, hogy milyen fiatalon vált sztárrá, és azzal a lendülettel hatalmas teher is került a nyakába.

Sok minden kellett keresztülmennie ahhoz, míg igazán erős lett, és minden bizonnyal még csak nem is sejtette, hogy milyen buktatói lehet annak, ha valaki országosan ismert. Mindeközben a közösségi média is óriási teret nyert magának, ami csak rátett egy lapáttal. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Andinak egyre inkább szembesülnie kellett a támadó kommentekkel, és a legtöbb alkalommal jogtalanul támadták. A mai napig igen durva hozzászólások születnek róla, bár részben megtanulta mindezt kezelni.

Csodálatos hír Curtis kapcsolatában

Ha megnézzük a külföldi sztárokat, messze erotikusabb képeket szoktunk látni róluk, de valamiért Andit azonnal betalálják, ha valami hasonló kerül ki róla az Instagramra. A legújabb róla készült kép sem mutat többet, mint egy bikini, mégis hatalmas lavinát indított el.

A fiatal sztár kerek feneke gyakorlatilag másodpercek alatt hódította meg a platformot, és fél óra sem telt el, már több ezer like volt a poszt mellett, miközben özönlöttek a hozzászólások. „Ám legyen. Akkor pukkasszunk polgárt.” – írta viccesen.