Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,23 Ft
Euró
386,62 Ft
Font
449,84 Ft
Bitcoin
62,055 $

Mega-giga ajánlatot készül letenni az asztalra a PSG Messinek

Egy olyan ajánlatról van szó, amivel gyakorlatilag senki nem tudna versenyezni, így nem kizárt, hogy világrekord születhet, ha az argentin aláírja a szerződését Párizsban.

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi jövője még mindig nyitott, mivel továbbra sem hosszabbított a Barcelonával, és ha ez így marad, nyáron ingyen sétálhat ki a katalánok ajtaján, mivel lejár a kontraktusa. Ezt nem egy csapat szeretné kihasználni, és érik a nagy váltás.

Sok függhet attól is, hogy a Barcelona képes lesz-e megnyerni a bajnokságot, de az is benne van a pakliban, hogy Messi egy újabb La Liga címmel köszön el Spanyolországtól, és máshol folytatja tovább. Soron kívül Rusvai Miklós: az új Covid-alvariáns már a világon mindenhol jelen van

Egy évvel ezelőtt a Manchester Citynek volt a legnagyobb esélye, hogy megszerezze, de a Barcelona akkori elnöke Messi távozási kérelme ellenére sem engedett. Immáron a PSG állhat a legközelebb ahhoz, hogy megszerezze a legendás játékos játékjogát.

A TNT Sports úgy tudja, hogy a francia klub már előkészítette az aranylabdás rekorder szerződését, ami két évre szól, és tartalmaz egy opciót egy egyéves hosszabbításról. Emellett a PSG garantálta, hogy egyetlen más ajánlat sem lenne anyagilag vonzóbb Messi számára, mint az övék.

Távozás előtt a Real Madrid egyik legnagyobb sztárja, Mbappéra költenék a pénz egy részét

A jelentés egy mega-giga ajánlatról szó, amivel senki nem tud versenyezni. A pontos összeg nem ismert, de nem kizárt, hogy világrekord fizetésről és egyéb más nagy juttatásokról van szó. Hamarosan minden kiderül…