Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Cigarettázva, maszk nélkül ment be egy szegedi boltba, majd lopott és késsel fenyegetőzött

Egészen szürreális kép tárulhatott a boltban dolgozók elé, amikor egy férfi cigarettával a szájában, maszk nélkül lépett be a szegedi üzletbe, ahonnan lopott, majd késsel fenyegetőzve üvöltözött az üzlet előtt.

Fotó: Unsplash/Fikri Rasyid
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A megalapozott gyanú szerint a férfi először szóváltásba került egy élelmiszer-üzlet előtti virágárussal, a szóváltást követően a boltos egyik virágját fizetés nélkül felkapta, majd bedobta az autójában várakozó hölgy ismerőséhez.

Ezt követően cigarettázva bement az üzletbe, ahol nyilvánvalóan ismét szóváltásba keveredett, a férfi ezért úgy határozott szintén fizetés nélkül távozik egy sörrel, ám az üzletből kiérve elővett egy 8 centiméteres pengéjű tőrt, mellyel megfenyegette az autóból épp kiszálló nő ismerősét. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ezek után a nő kiszállt az autóból, és hátrálni kezdett, majd értesítette a férfit, akit a vádlott fennhangon szidalmazott a fenyegetések közepette. A korábban szidalmazott férfi meg is érkezett a helyszínre, a gyanúsított pedig azt kiáltotta, hogy le fogja szúrni, ám erre szerencsére nem került sor.

Ha mindez nem lenne elég, a gyanúsított április 12-ére virradóra ellopott Szegeden egy 400 ezer forint értékű robogót, melyet a hatóság meg is talált nála a házkutatás során.

A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette illetve lopás bűntette miatt indult eljárásban a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított letartóztatásának elrendelését a járási ügyészség a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta.

A gyanúsított letartóztatását a Szegedi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte. Az ellene bejelentett védelmi fellebbezések folytán a végzés nem vált véglegessé – írja az ugyeszseg.hu.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.