Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Szemöldökét szedte egy férfi rendőr ahelyett, hogy intézkedett volna

Romániában szinte bármi megtörténhet, amire jó példa az egyik bukaresti járőr sztorija, aki éppen kozmetikusnál ült, amikor riasztották egy bűncselekményhez.

...svg content...Illusztráció/Unsplash
Egészség/Életmód

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A rendőr ahelyett, hogy felugrott volna a kozmetikus székéből, és elindult volna nyakon csípni az elkövetőt, inkább hagyta, hogy elvégezzék rajta a szemöldök kiszedésének macerás procedúráját.

A Főtér hírportál információi szerint a járőr éppen egy szépszégszalonban üldögélt, amikor befutott a riasztás, és míg kollégái azonnal reagáltak a hívásra, addig a férfi nyugodtan megvárta, amíg végrehajtják rajta a szépészeti beavatkozást. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Jelentésében a rendőr tagadta, hogy szolgálatban szedette volna ki a szemöldökét, ám lebukott, társa ugyanis megerősítette a gyanút, és a kozmetikus hölgy is ellene vallott.

Mindezekből kifolyólag eljárást és fegyelmi vizsgálatot indítványoztak ellene, ezért könnyen lehet, hogy néhány hónapra felfüggesztik állásából, és akár busás pénzbüntetésre is számíthat.

A rendőrök egyébként Romániában kemény szigorral ellenőrzik a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos óvintézkedések betartását, viszont több esetben is korrupción érték őket, volt olyan eset is, amikor éppen hatalmas bulikat tartottak a járvány második és harmadik hullámának kellős közepén.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.