Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Varga Izabella, a Barátok közt egyik legnagyobb sztárja fehérneműben

A színésznő a természetesség egyik mintaképe, és nagyon meglepődnénk, ha erről a fotóról bárki is negatívan vélekedne.

...svg content...Fotó: Instagram/Varga Izabella
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Varga Izabella is tudhatta, hogy egy nap eljön az a pont az életében, amikor véget ér a Barátok közt, és az élete teljesen átformálódik. Gondoljunk csak bele, több mint 20 éven át napi szinten játszott szerepet a sorozat az életében.

Ez már nincs többé, enyhe túlzással egyik pillanatra a másikra, hiszen már leforgatták az utolsó részt. Ennyi idő alatt az ember számára sok minden természetessé válik, és nehéz lehet elengedni valamit, ami ennyire az életünk része. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

A híres színésznő az egyik legmeghatározóbb karaktere volt a sorozatnak, aminek ő is rengeteget köszönhet. Országosan vált híressé az RTL Klub produkciója miatt, és nem tudtuk volna elképzelni a sorozatot nélküle.

Ez már Rácz Jenőnek is sok volt, káromkodott mellé egyet

Izabellának nemcsak a neve különleges, hanem ő maga is. Korát meghazudtoló módon néz ki, és úgy állnak rajta a fehérneműk, mint egy istennőn. Egy újabb divatfotó a színésznőről, aki soha nem mutat sokat, de így is sugárzik belőle az erotika.

„A változás mindig nagyot lendített az életemen. Akármilyen előjelű is volt, lehetőséget adott a fejlődésre. Igen, néha vágyott, szabad és irányt mutató, néha bonyolult, felkavaró és sok erőt kíván…” – írta a posztjában Izabella.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.