Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,568 $

Videóra vették, ahogy Vasvári Vivit egy hatalmas hullám hátba kapja

Szerencsére nem sérült meg, de megijedt és végül jót nevetett a jeleneten, amit visszanézhetett, hiszen felvétel készült róla.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy egészen csodálatos helyen nyaral jelenleg Vasvári Vivien, akinek az elmúlt hónapokban nem ez volt az egyetlen útja, de ennél most egy ideig nem lesz jobb, legalábbis rendkívül magasra került a léc.

Vivi is hozzájárul ahhoz, hogy bemutassa számunkra, milyen csodálatos helyek léteznek a Földön, és mindennél értékesebb, ha utazunk. Az utazások során szerzett élmények a legkülönlegesebbek, amikre mindig szívesen emlékszünk vissza. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

Mivel a modell már számos országban járt, bőven lehetnek ilyen emlékei, és azokat szívesen idézheti fel. Már nem egyszer beszélt arról, hogy mennyire szeret utazni, és mennyire imád új élményeket gyűjteni.

Nos, jelenleg minden lehetősége megvan erre, mert amerre néz, csodálatos környezet fogadja, ami utánozhatatlan, és egyúttal megismételhetetlen. Szerencsére Vivi közben folyamatosan szórja magáról a tartalmakat.

Curtis egy olyan luxusautón pihen, amiből akár egy menő lakást is vásárolhatnánk

Már megszokhattuk tőle, hogy milyen vicce,s érti a poént és benne van az extrémebb dolgokban. Most épp egy szikla mellett készült róla videó, ahogy egy nagyobb hullám rendesen eltalálja hátulról. A felvétel eléréshez kattintsatok erre a linkre, de a videó csak korlátozott ideig érhető el.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.

Óriási híreket kaptak Szoboszlaiék a meccsük előtt

A Manchester City egyértelműen gödörbe került, jól bizonyítja mindezt az is, hogy két meccs óta nyeretetlenek.