Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,17 Ft
Euró
385,36 Ft
Font
448,44 Ft
Bitcoin
61,747 $

Fluor Tomi 1,5 órát ült a teraszon, Szabó Zsófi „sírt” a kép láttán

Más sztárok is megszólaltak a poszt alatt, többek között Kárász Róbert, vagy Metzker Viktória, aki ugyancsak nem bírta ki reakció nélkül.

...svg content...Fotó: Instagram/Fluor Tomi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon nagy volt a szombati nap, hiszen hosszú idő után megnyithattak a teraszok. Az emberek ennyire még nem várták a nyitást, voltak akik már annak kezdési időpontjában ott voltak a teraszoknál, hogy semmiről se maradjanak le.

Egyesek csak divatból mehettek ki, hogy ők is készíthessenek egy képet a nagy pillanatról, mások valóban várták a pillanatot, hogy újra a kedvenc helyükön legyenek. Enyhe túlzással az egész ország megmozdult a lehetőség láttán. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Budapest utcáin sétálva például nem sok üres helyet láthattunk, és több sztárba is belefutottunk, akik jól érezték magukat. Fluor Tomi szintén élni szeretett volna a lehetőséggel, ami végül megtörtént, bár lehet, jobban járt volna, ha előtte naptejet használ.

Berki Mazsi várandósan is nagyon szexin táncol

„Most már biztos, hogy elindult a terasz szezon. 1,5 óra alatt sikerült leégnem, imádom a bőröm!!! De akkor legyen ez, csak forduljunk már rá a nyárra.” – írta a posztjában Tomi, akinek a képe mellé Szabó Zsófi is reagált. „Sírok” – írta egy sírva nevetős smile kíséretében.

„Volt egy alkoholista barátom, a Laci bácsi. Ő nézett mindig így ki. Télen is” – kommentált humorosan Kárász Robi. „Az szép.” – írta röviden DJ Metzker Viki.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.