Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,65 Ft
Euró
385,26 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,010 $

Sarka Kata rögtön egy csajos teraszozással nyitott

Kata is azon sztárok között volt, akik már az első napon éltek a lehetőséggel, és kihasználták az alkalmat, valamint a jó időt egy kis teraszozásra.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rég volt példa arra, hogy nyitva lehettek a teraszok Magyarországon, mivel a koronavírus-világjárvány gyakorlatilag minden lehetséges forgatókönyvet felülírt. Szerencsére azóta sokat változott a helyzet, és hála a rengeteg oltásnak, egyre több hely nyithat újra.

Az ígérteknek megfelelően 3,5 millió beoltottat követően megnyithattak a teraszok. Tömegével nyitottak meg a helyek, amikre már nagy szükségük volt a tulajdonosoknak, illetve az embereknek, hogy ezt is visszakaphassák a régi életükből. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Mint azt talán már mindenki tudja, a következő nyitás 4 millió beoltottnál lesz, amikor szinte minden újra megnyitja kapuit, kezdve az edzőtermekkel, vagy a szállodákkal. Itt már igen fontos szerepet fog játszani a védettségi igazolvány.

Majka hatalmas ajánlatot utasított vissza, marad az TV2-nél

A sztárok sorra posztolják a különböző képeket magukról, ahogy a vendéglátóhelyek teraszainál kapcsolódnak ki. Így tett Sarka Kata is, aki egy csajos délelőttöt tartott a Budapesten található Villa Bagatelle-nél.

A lányok mind trendin, csinosan voltak felöltözve, és szerencséjükre az időjárás is kegyes volt hozzájuk. Noha továbbra sincs nyári idő, hiába írunk lassan májust, egy pulóver pont elegendő volt a napsütéssel.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.