Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,562 $

Exatlon: kiderült, Adél miért fogadta el a medált a párbajon, meglepő az ok

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője arra a kérdésre is reagált, hogy mi járt a fejében, amikor felajánlottak számára egy medált a párbajon.

...svg content...Fotó: Instagram/Kurtán Adél
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint azt már mindenki tudja, Adél az Exatlon legutóbbi távozója, aki Vivien ellen szenvedett vereséget a párbajon, bár volt egy pontja a versenynek, amikor nagyon úgy tűnt, hogy fordulhat a kocka.

Gelencsér Timi az interjúban arra is felhívta Adél figyelmét, hogy Krisztián a párbaj előtt elmondta, szerinte a medálok felértékelődtek, mivel már közelednek a fináléhoz, és a sérült keze miatt nem tud új medálokat gyűjteni. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Krisztián annak ellenére ajánlott fel medált, hogy ezen akár a nyereménye is múlhat. Adél ezzel maximálisan tisztában van, és noha talán nemet mondott volna, egy szó sem jött ki a száján, annyira lesokkolta a dolog.

„Lesokkolt. Amikor ott álltam a startnál, nem volt annyi lélekjelenlétem, hogy nemet mondjak. Nagyon hálás vagyok érte. Nem gondoltam volna, hiszen bajnoklány-bajnoklány maradt bent, és mégis felajánlotta.”

Fenomenális testet villantott Exatlon-Franciska

Timi megkérdezte Adélt, ha választhatott volna, akkor kit választott volna ellenfélnek a párbajon. „Inkább Viviel, hiszen ő picivel lassabb a pályán, és nekem az lett volna az előnyöm, hogy gyorsabb vagyok a pályán, viszont Vivi nagyon higgadtan és koncentráltan tud dobni, így ő maradt bent.”

Vitézy Dávid: Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra egymásra talált

Vitézy Dávid reagált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára, miszerint egyikőjük sem akarja őt főpolgármester-helyettesnek

Újabb érdekes dolgok derültek ki Cristiano Ronaldo kapcsán

A Manchester United egykori menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer őszintén beszélt a klub közelmúltbeli nehézségeiről.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.