Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,991 $

Rendesen padlót fogtak Tóth Andi új képétől a rajongók

Andi megint magasra tette a lécet, és gyakorlatilag saját magával „versenyez,”, ez a szett abszolúte a hónap egyik legjobbja.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nehéz meghatározni Tóth Andi pontos stílusát, mivel sokszor egyszerre sportos, laza, elegáns, dögös, szexi és még folytathatnánk a sort. Ebben még nem is ez a pláne, hanem az, hogy valahogy mindegyik ilyen ruhában és szettben kényelmesen érzi magát.

Igazán egyedi tud lenni, miközben saját magát adja. A sztárok sokszor egy stílust képviselnek, de Andi egy nagy átalakulóművész, amit a Sztárban Sztár ideje alatt is bizonyított. Sokkal nagyobb teret érdemelne a zeneiparban, de szerencsére még mindig fiatal. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Noha időről időre kap pár negatív kommentet az alakjára, messze átlagon felüli a teste, így azok, akik azt mondják rá, hogy kövér, vagy formátlan, talán valami egészen más csatornát néznek… Szerencsére Andi kellően erős ahhoz, hogy mindez ne legyen rá befolyással.

Metzker Viki esküvői ruhában, extrán szexin mutat benne

Ahogyan a LifeTV műsorában is elmondta, nyilván van egy bizonyos határ nála, amit már nem tolerál, de összességében elengedi maga mellett ezeket a hozzászólásokat, és inkább azzal foglalkozik, ami igazán fontos, a saját életével.

Most egy közel tökéletes kép készült róla, ahogy épp szelfit készít magáról. Ez a szett nagyon ő, rendkívül dögös és szexi benne. A fekete-fehér kombináció mindig nyerő, és a smink is igen látványos, hangsúlyos lett.