Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,55 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
59,027 $

Sajtó: ezzel az ajánlattal készül a Barcelona Messinek

Sajtóértesülések szerint Joan Laporta egy hároméves szerződéssel próbálja meg rávenni Lionel Messit arra, hogy Barcelonában maradjon.

VI. Fülöp spanyol király (b) tapsol a labdarúgó spanyol Király Kupa döntőjében játszott FC Barcelona-Athletic Bilbao mérkőzés után a sevillai La Cartuja stadionban 2021. április 17-én. Az FC Barcelona 4-0-ra győzött. Jobbról Lionel Messi, az FC Barcelona argentin játékosa a trófeával. MTI/EPA-EFE/Julio Munoz
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A Barcelona új elnöke, Joan Laporta tudja, hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy Lionel Messi annyit keressen – kb. évi 75 millió eurót -, amennyit ma, emiatt mással próbálják a csapatnál tartani. Az ESPN szerint a terv az, hogy hosszabb szerződést ajánlanak neki, így több éven át lesz kompenzálva bónuszokkal alacsonyabb béréért.

A játékos, akinek jelenlegi szerződése június végén jár majd le, korábban arra utalt, évről évre szeretne hangulata és a Barcelona sikere alapján újítani. Ezt azonban Laporta nem tudja biztosítani, így egy kétéves szerződéssel próbálkozik, melybe opcióként egy egyéves hosszabbítás van elrejtve. Soron kívül Nem volt valós az érdi fiatal terrortámadással való fenyegetőzése, csak a nézettségért csinálta

Messi júniusban lesz 34 éves és decemberben már elismerte, hogy az MLS-ben szeretne játszani, mielőtt szögre akasztja a stoplist. Emellett arról is beszélt, visszavonulása után szeretne visszatérni Barcelonába és erről azóta nem gondolta meg magát. Rövidtávon azonban mindenképpen a sportág csúcsán akar maradni és Laporta tudja ezt.

Emiatt azon dolgozik, hogy valahogy finanszírozni tudja Erling Haaland, Neymar vagy egy másik sztár leigazolását, amivel meggyőzhetné Messit, hogy a Barcelona a sportág csúcsa.

Mindeközben a csatorna forrásai szerint a PSG és a Manchester City is árgus szemekkel figyeli a tárgyalásokat, amelyekre a játékos apja és ügynöke, Jorge Messi is Európába érkezett múlt hétvégén.