Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Exatlon: Krisztián most bekeményít a kiválasztásnál a párbaj előtt

A bajnok hangsúlyozta, nem akar ugyanabba a hibába esni, amikor Danit elvesztette a csapat, mert nem őt, hanem Andrást kellett volna küldenie.

...svg content...Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igaz, azóta a párbajról visszatért Balázs jobban teljesít, és a teljesítménye nagyjából ott van, mint a már kiesett Dani esetében volt. Ennek ellenére Krisztián még mindig úgy gondolja, hogy akkor hibát követett el.

A TV2 kamerái előtt beszélt arról, hogy a pénteki párbajra most a megfelelő módon fog ellenfelet választani Adél mellé, így könnyen lehet, hogy Izát, az erősebb ellenfelet küldi ki, hogy biztosan ő jöjjön vissza. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Az van bennem, hogy most statisztika alapján sem egyértelmű a döntés számomra. Nem akarom újra azt a hibát elkövetni, amit Daninál követtem el, hogy nem vizsgáltam meg ezt a problémát úgymond a lehető legtöbb szempontból, viszont ezt most igyekszem helyrehozni.”

„Úgy gondolom, hogy most a legfőbb szempont a csapatérdek. Erősnek kell maradnunk, most kezdődik el az a szakasz, amikor eldől, hogy mi lesz a vége, és nyilván a legtöbb piros versenyzőt szeretnénk a TOP-8-ban látni.”

Dual Lipa egészen forró képeket osztott meg magáról, azok a hosszú lábak…

„Ahhoz viszont az kell, hogy ezt az utolsó szakaszt egy csapatként tudjuk végig nyomni.” – emelte ki Krisztián a mondandójából Andrisnak, aki maximálisan egyet tud érteni az elhangzott érvekkel a párbaj előtt.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.